BED & BREAKFAST

BED & BREAKFAST

groepsverblijf op landgoed "Kasteel De Twee Leeuwen"


Je logeert in het voormalige koetshuis van het 19de eeuwse landgoed "Kasteel De Twee Leeuwen". Onze gasten hebben steeds exclusief gebruik van het koetshuis en gedeelde toegang tot de parktuin. Wijzelf wonen en leven in het landhuis (hoofdgebouw).


Accomodatie (max 12 gasten)


3 slaapkamers* - 12 bedden

1 queensize bed

10 eenpersoonsbedden

opgemaakte bedden

1 badkamer met inloopdouche

verse handdoeken

shampoo en douchegel

haardroger

lounge bar en ontbijthoek

grote koelkast

koffiezet

waterkoker

broodrooster

ontbijtservies en -bestek

gootsteen

gratis koffie, thee en water

zit- en relaxhoek

dansvloer*

TV en surround geluidsinstallatie

gratis WiFi

dimbare sfeerverlichting

toegang tot de parktuin (1 ha)

gratis parkeren (max 4 voertuigen)


* Afhankelijk van de voorkeur van onze gasten wordt de party lounge een feest- en verblijfruimte met bar, dansvloer/speelplaats en zit/relaxruimte, of een ruime studio met bar/ontbijthoek, zit/relaxruimte en slaaphoek.


Opties (betalend)


ontbijt en/of avondmaal

huur keuken en feestzaal

huur BBQ plek

jacuzzi

massage


Interactie


Het domein is ontworpen en gemaakt om samen te zijn, te ontspannen en te genieten. Het huis komt helemaal tot leven als er gasten aanwezig zijn, en dat vinden wij telkens weer magisch. Wij wonen en leven zelf in het landhuis, samen met onze kinderen. We ontvangen je graag persoonlijk. We nemen de tijd om je te begeleiden naar je kamer(s), en je alle nodige uitleg te geven en alle vragen te beantwoorden. Tijdens je verblijf kan je steeds bij ons terecht met vragen of voor een babbel, maar we respecteren uiteraard ook je rust en privacy.


Reserveren


Reserveren  kan via e-mail naar info@portaal37.be of telefonisch op 0498/50 54 29. Je krijgt altijd antwoord binnen de 24 uur. (meestal veel sneller)


De ruimtes


Het koetshuis is een apart gebouw, met een eigen ingang, en is volledig gerenoveerd. Het koetshuis grenst aan 3 zijden aan de parktuin. De vierde zijde kijkt uit op het binnenplein en het landhuis.


Op de benedenverdieping vind je een ruime inkom ingericht als vestiaire, een toilet en lavabo. Op de eerste verdieping vind je drie kamers, onder een puntdak met houten balken. De party lounge (45 m2) is een lounge studio met bar en ontbijthoek, zithoek, slaaphoek en zonneterras, ingericht in retro loft style (2p). De romantische suite (25 m2) is een luxesuite met queensize bed en romantische details (2p), en de zen relax studio (50 m2) is een gezellige groepskamer in bohemian style (8-10p). Vanuit de groepskamer heb je langs 3 zijden uitzicht op de parktuin, zodat je het gevoel krijgt midden in de bomen te wonen. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, die bij je aankomst netjes opgemaakt zijn met verse lakens.


In de bar van de party lounge vind je een grote koelkast, koffiezet, waterkoker, broodrooster, ontbijtservies en -bestek en een gootsteen. Echt 'koken' in de bar is niet mogelijk, en niet toegestaan.


De luxueuze badkamer met inloopdouche is exclusief voor onze gasten. Shampoo, douchegel en een set verse handdoeken liggen klaar bij je aankomst.


Onze gasten hebben ook (gedeelde) toegang tot de eeuwenoude parktuin (1 ha). Lees meer ...


Je kan bij ons ook ontbijt en avondmaal bestellen. Deze maaltijden serveren we in de 19de eeuwse eetzaal/feestzaal van het landhuis, of buiten in de parktuin, afhankelijk van het weer en jouw voorkeur.


Wie graag zelf wil koken en daarna gezellig samen wil tafelen, kan de keuken en feestzaal van het landhuis huren. Lees meer ...


In de tuin is er een zalige BBQ plek, die je apart kan afhuren. Lees meer ...