PRIVEFEEST & EVENEMENT

PRIVEFEEST & EVENEMENT

op landgoed "Kasteel De Twee Leeuwen"


Het domein biedt een ideaal kader voor privéfeesten (familiefeest, communie- of lentefeest, vrijgezellenfeest, trouwfeest, jubileum, babyborrel, verjaardag, tuinfeest, zomerBBQ, receptie, vriendenweekend, groepsuitstap ...) of evenementen (vergadering, receptie, teambuilding, workshop, seminarie, opleiding, fotoshoot, voorstelling, vernissage ...).


Locaties voor feesten en evenementen


koetshuis met lounge bar en party ruimte (tot 12 personen)

feestzaal en -keuken (tot 25 personen)

vergaderzaal of workshopruimte

receptieruimte (tot 50 personen)

parktuin (1 ha)

BBQ plek (tot 40 personen)

jacuzzi en massageruimte

parkeerruimte (max 4 wagens)


Organisatie en hosting


Indien gewenst, verzorgen wij graag de hele voorbereiding van jouw feest of evenement:


uitwerken van scenario en/of thema

planning en organisatie

lay-out/plattegrond

aangepaste decoratie en verlichting

huisbereide catering

muziek en animatie

drukwerk en media

logistiek en transport


Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je feest of evenement (geheel of gedeeltelijk) zelf te organiseren, een eigen traiteur of eigen dranken mee te brengen, of te kiezen voor self-catering.


Vertel ons wat je graag wil, en we maken jou een voorstel op maat.


Catering arrangementen


Luxe catering: wij zorgen voor alles en jij mag puur genieten: we stellen een feestelijk menu samen op basis van jouw budget en voorkeuren (aperitief en hapjes, voorgerecht, hoofgerecht, dessert, koffie of thee, aangepaste wijnen, water en frisdrank). We doen alle inkopen van voeding en drank, we zorgen voor een heerlijke culinaire bereiding en presentatie, een mooi gedekte tafel, aangepaste decoratie en verlichting, bediening aan tafel, het afruimen, de afwas, en het opruimen van de keuken ...


Budget catering: je kiest voor ons "homecooking dinner". Wij bereiden een   lekkere maaltijd voor jou, met eenvoudige dagverse ingrediënten en familie recepten, volgens de inspiratie van de dag (soep of slaatje, hoofdgerecht, dessert, 1/2 fles huiswijn pp).  We brengen de gerechten aan tafel in schalen of potten, en je mag zelf opscheppen, net zoals thuis. Wij zorgen voor een mooi gedekte tafel, sfeerverlichting, het afruimen, de afwas en het opruimen van de keuken.


Self catering of eigen traiteur: je huurt de feestzaal en -keuken en je zorgt zelf voor alle inkopen van voeding en drank, bereiding, tafeldekken, opdienen, afruimen, afwas en opruimen van de keuken.


Hapje en drankje: Je huurt enkel het koetshuis en zorgt zelf voor drank en kant-en-klare hapjes.  Je laat de ruimte netjes achter (afwas gedaan, afval gesorteerd en verwijderd, opgeruimd, vloer geveegd, eventuele vlekken verwijderd).


Wellness- en andere arrangementen


jacuzzi

party massage

workshops (wijn- of whisky degustatie, coctails maken, koken, taartenbakken, parfums maken, hang- en acro-yoga, meditatie, improvisatietheater, ...)

gezelschapsspelen voor binnen en buiten (kubb, reuzeschaakspel, croquet, ...)

fiets- en wandelroutes met of zonder zoektocht

fotoshoots


Reserveren


Een offerte aanvragen  kan via e-mail naar info@portaal37.be of telefonisch op 0498/50 54 29. Je krijgt altijd antwoord binnen de 24 uur. (meestal sneller)


Voor kleine feestjes: het koetshuis met party lounge


Het koetshuis is een apart gebouw, met een eigen ingang, en is volledig gerenoveerd. Op de benedenverdieping vind je een ruime inkom ingericht als vestiaire, een toilet en een lavabo. Op de eerste verdieping vind je meer dan 145 m2 feest- en verblijfruimte, onder een puntdak met houten balken: een lounge bar met zithoek, bar en dansvloer , een zonneterras, slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche. De indeling is aanpasbaar aan de noden van de groep.


Beeld- en geluidsinstallatie (wifi toegang en tv-aansluiting) en sfeerverlichting (dimbare spots, multicolor ledstrips , discobal, stroboscoop ...) zijn aanwezig.


In de lounge bar vind je een grote koelkast, koffiezet, waterkoker, broodrooster, gootsteen, en ontbijtservies en -bestek. Er is geen kookfornuis. Een warme maaltijd bereiden is in deze ruimte niet mogelijk en niet toegestaan.


Verder zijn er 4 barstoelen, 12 klapstoelen, een bartoog, 3 receptietafels en enkele lage bijzettafeltjes aanwezig in de ruimte.


Voor grotere feesten: de 19de eeuwse feestzaal van het landhuis


Voor grotere feesten en evenementen vind je binnen in het 19de eeuwse landhuis een feest/eetzaal (60 m2), salon (20 m2) en trappenhal (50 m2). Al deze ruimtes zijn volledig ingericht en bevatten veel authentieke 19de en vroeg 20ste eeuwse elementen.


In de feestzaal staan lange tafels met comfortabele stoelen. De lay-out van de tafels is aanpasbaar aan de grootte van de groep en de activiteit.


In het landhuis heb je ook een volledig uitgeruste feestkeuken ter beschikking, met AGA fornuis (4 ovens), gasfornuis, gootsteen, afwasmachine, en een uitgebreid arsenaal aan keukengerei, servies, bestek en glazen.


Voor tuinfeesten: de parktuin en BBQ plek


Voor tuinfeesten is er de eeuwenoude parktuin (1 ha), met onder andere een grote vijver en een romantisch bruggetje, eeuwenoude bomen (beuk, acacia, linde, eik, sequoia, ...), natuurlijke borders met heel veel bloemen en kruiden, een BBQ plek*, een lig- en speelweide,  en prachtige verscholen hoekjes.


Gasten die een tuinfeest organiseren, hebben ook toegang tot de feestkeuken binnen.  Tafels en stoelen, keukengerei, servies, bestek en glazen zijn beschikbaar.


* Ontdek onze nieuwe BBQ plek midden in het groen: een houten terras, een grote party tent, een oklahoma smoker bbq, pizza oven, mexicaanse oven, tafels en stoelen, een pallet lounge met lekker veel kussens, sfeervolle tuinverlichting en geluidsinstallatie