MASSAGES & ARRANGEMENTEN

ONZE TARIEVENMASSAGES

ONTSPANNINGSMASSAGE 30 MINUTENDringend nood aan ontspanning maar weinig tijd? Kies dan voor onze korte ontspannende massage van rug, schouders en nek.


Deze massage is geschikt voor mensen die voor of na het werk, of voor een belangrijke vergadering of beslissing, nog even willen ontspannen.

40 €

ONTSPANNINGSMASSAGE 60 - 90 MINUTENVolledige lichaamsmassage die lichaam en geest tot rust brengt. Tijdens deze klassieke ontspanningsmassage lig je op een comfortabele massagetafel, onder een lekker warme handdoek. Rondom jou staan een heleboel kaarsjes, en op de achtergrond klinkt een zachte ontspannende muziek. Je hele lichaam wordt gemasseerd met warme etherische oliën. De massage therapist gebruikt klassieke massagetechnieken: strijkingen – wrijvingen – knedingen – wringingen om jou helemaal tot rust te laten komen, je spieren te ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.


De meest populaire ontspanningsmassage is de sessie van 60 minuten. Dit is de tijd die de meeste mensen nodig hebben om volledig te ontspannen.


De uitgebreide ontspanningsmassage van 90 minuten is bestemd voor mensen die echt de tijd willen nemen om helemaal tot zichzelf te komen.

60 -

90 €

AYURVEDISCHE MASSAGE 60 - 90 MINUTENTijdens deze heerlijke lichaamsmassage lig je in een warme ruimte op een futon. Je hele lichaam wordt gemasseerd met warme kruidenolie. De massagetechnieken zijn gebaseerd op eeuwenoude indische tradities en kennis. De massage herstelt de natuurlijke doorstroming van energie door het lichaam, en is hierdoor tegelijk ontspannend en vitaliserend.


60 -

90 €

DUOMASSAGE 60 MINUTENJouw partner en jij genieten gelijktijdig van een ontspannende lichaamsmassage, in dezelfde ruimte.


120 €

WELLNESS "LOUNGE COMPANY" ARRANGEMENT - 2 personen en meerGeniet samen met je partner of vrienden/vriendinnen van dit "LOUNGE COMPANY" verwenarrangement:


verblijf in je eigen privé lounge, met bar, relaxruimte en zonneterras.

regendouche met luxe verwenproducten.

een half uurtje jacuzzi met een glaasje bubbels erbij.

openluchtwandeling door de parktuin (met korte ademhalings- en ontspanningsoefeningen).

elk een uur ontspanningsmassage met etherische olië naar keuze.

nagenieten met een hapje en een drankje (huisbereide zoete of hartige hapjes naar keuze).

huur handdoeken en badjas inbegrepen.


voorwaarden


Dit arrangement is enkel beschikbaar van maandag tot donderdag.

vanaf 4 personen: duomassages (2 massage therapeuten)

Nodige tijd voor het arrangement:

tot 4 personen: 4-5 uur

> 4 personen: + 1 uur per 2 personen extra

Slippers voor binnen en buiten meebrengen aub.


optie

supplement overnachting* en uitgebreid ontbijt: 40 € pp.


* overnachting in de romantische suite in het koetshuis (2 personen), of in de zen relax studio (meer dan 2 personen)

125 € pp

TRENDY! - PARTYMASSAGEVoeg een dimensie toe aan je evenement (tuinfeest, bbq, verjaardag,  vrijgezellenfeestje, ... noem maar op) en bied je gasten de mogelijkheid om tijdens je feestje te genieten van een massage. Wees er maar zeker van dat je je vrienden aangenaam zal verrassen!


Je hoeft zelf voor niets te zorgen. Wij brengen voldoende massage therapeuten en alle materiaal mee.  Jij zorgt alleen voor een of meer ruimtes die voldoende privacy bieden en waar een à twee personen behandeld kunnen worden.


Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen.
vraag een offerte